sunnuntai 28. elokuuta 2016

Paljon uusia juttuja !

Ihan kaikkia en muista niin paljon on sattunut/tapahtunut !
Ekana näyttelypuolelle , erkkarissa käyty ja hyvin tuli menestystä Onni VAL ERI 1 SA PU4 Jojo VET ERI 1SA ja BIS 2 !Pommi VET ERI ***** Älli käväisi matkalla näytelmissä Liettuassa saaneen 3 päivänä erin :)

Sitten meittin PK treeneihin>>>
 Onni käväisi kisoissa 11.8 2016 M198 T70 JK1 /Juha Kurtti**** FI MVA , S.I.E. SEKÄ S.I.B. anomus lähetetty odotellaan ! Vielä tuosta kisasta Onnilla meni vähän överiksi , eteenmeno meni 0-lliin !!!Peiliin katsottiin sekä paikallaolo meni myös puutteelliseksi ! 

Töitä piti tehdä sillä seuraava kisa oli jo 21.8 ja niitä tehtiin , kun tiesin että tottis on aina ollut hyvä **** kun saadaan kaksi liikettä onnistumaan ! Niitä hiottiin ***ja hiottiin *** viimesenä iltana vahvistettiin vielä kotipihassa*** ja kyllä kanatti :)

21.8.2016 M191 T 94 JK2 /Jani Heinilä**** Olin niin onnellinen pieni iso mies Onni 

Nyt sitten voittajiin ensivuonna *****Yhden voittaja jäljen on Onni jo ajanut jossa kulmia 8 sekä yksi piikki , matka ei vielä yhtäpitkä mutta 2tuntia vanha***' keppejä 6/6 kesto 16 minuttia ja kaksi tien ylitystä ****on se vaan mahtava ukko !
Tänävuonna ollaan ajettu 21 jälkeä , niistä pari helppoa ***loput ihan monella kulmalla , 6/6 keppiä on tullut 18 kertaa ja 2kertaa ollaan jätetty 1  keppi sekä kerran 2 keppiä ! Loistavasti on Onni jäljestänyt !

Esineruutua ollaan kans otettu monella esineellä , niissä Onni on ihan hyvä !

Sitten Älliin ***kisossa ollaan tänävuonna käyty 2 kertaa toinen jäi 20 pisteestä kiinni ykköstuloksesta ja toisen keskeytettiin !

Vielä on Ällillä tulossa kisoja tänävuonna , toivottavasti paremmalla menestyksellä !!!!



Sitten ihan muita juttuja käytiin katsomassa ja palluttelemassa tälläisiä vauvoja ******








Tälläisiä vauvoja , jeeeeeee :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti