perjantai 3. huhtikuuta 2015

Jotain pientä !

Tässä vähän meidän kuulumisia !
14.3 oli Onnilla tokokokeet Lempäälässä , hienosti meni meillä . Ottaen huomioon että edellis päivänä lähti Väinö koirien taivaaseen .
Ällillä oli tärppipäivät , silti Onni sai ALO 1 pistein 169/200
Olen oikein tyytyväinen Onnin suoritukseen , kestihän kisat 3,5 tuntia . Alo koiria oli muistaakseni 49 kappaletta , ja otettiin kahdessa kehässä . Kahdella eri tuomarilla , Kurtti otti muutaman liikkeen - sitten odoteltiin Salokannon kehään joka otti taas muutaman liikkeen - sitten taas odoteltiin Kurtin kehään joka otti loput liikkeet:) Et sillei ........Oli paljon häiriöö ja koiria ...samaan aikaan pyöri vielä avoluokan kehä .....

Sitten olimme . Onnin kanssa Latvian Rigassa KV näyttelyissä 22.3-23.3 ekana päivänä oli tuomarina Maija Sylgren , joka tykkäsi Onnista kovasti . ERI 1 SA PU 2 JA V CASIB  tuomari laittoi  vanhemman suomalaisen koiran voittamaan . Enkä ole yhtään pahoillani hyvälle 6 vuotialle hävisi Onni . Toisena päivänä oli tuomarina PeataPetkevica Latviasta , tämä tuomari ei antanut muuta kun voittajalle SA-N  Onni ERI 1 PU 2.(Sama koira voitti)

Eilen 2.4. oli tämänvuoden esineruut ja jälki startti .....Hienosti Onni haki 3 esinettä , vaikka ei vielä luovutus ole kunnossa . Niitä kerkiää kyllä hajotella tässä kesän aikana .

Jälki myös sujui hyvin , oli kyllä hyvin pysynyt Onnin päässä mitä metsässä tehdään :) .             Kaikki kepit löytyi , ja hienosti meni maahan joka kepille ! Ei voi kun olla tyytyväinen ekaan jälkitreeniin .:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti