lauantai 29. elokuuta 2015

Vähän sit ja tätä !!!!

Aikaa on taas kulunut , jotain pientä tänne voisi laittaa!
Onnin &Ällin kanssa ollaan käyty jäljellä , kerran viikossa ! Sekä Onni kävi PK-tottis kurssin  !

Ollaan me näytelmissä myös käyty ,ja saatu muutama valiotitteli ja vetskuvalio titteli plakkariin:) 

Onni on myös saanut TK1 , nyt sitten jatketaan uusilla säännöillä avolukassa ! Parit möllitokot ollaan käyty , sitten seuraavana on yritys korkata oikeissa tokokisoissaOnin kanssa !


Meidän kesän kohokohta oli Ranskanerikoisnäyttelyt Onnin kanssa! Lähdimme sinne sillä mielellä , että Onni on niin nuori vielä ! Ja sillä kun on niin kova tasoisia koiria , niin takkiin tulee aivan varmasti !!!!

Mutta toisin kävi , Onni saavutti niin paljon että ei voi kun sanoa Kiitos Sakke <3  20 kovaa malia oli onnia vastassa näyttelyssä ,ja onni oli niistä 6 ja sai Exellent ......Csau oli Ezellent kuin myös Tan Exellent Onni pääsi myös Ranskan jalostusuros listalle 
Saaneen FSR tittelin , joka joskus näkyy koiranetissä :)

Todella saa olla hyvin tyytyväinen Onnista ja Onnin luonteesta , niin moni ihminen kun sanoi että todella ihana luonne!

Hyvin meni lennot sinne ja takasin , Onni on niin super Sähikäinen Joooo:)

Hyvin mukava matka oli , meillä oli niin hyvä porukka , sai nauraa eikä pipo kiristänyt , ja syödä hyvää ruokaa , ja juoda hyvää viiniä!

Sitten Älliin , >>>>Ajattelin etten kisaisi Ällin kanssa enää tänä vuonna,,kun rupesi tuntumaan että neiti ei tee töitä minulle !!!Mutta onneksi sain hyviä neuvoja , ja saatiin korjattua seuraaminen !!!!!Katsotaan nyt jos kisataan , niin mitenkä pysyy pakka kasassa !! On niin virtaa tullut , kun olaan otettu ihan vähän jotain liikettä !ja palkattu hyvästä suorituksesta ...Joo







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti