torstai 10. joulukuuta 2015

Oh hoijaa !

Tässä ekana messarin tulokset 

5.12.15 /Penniston Fleming Deborah United Kingdom Onni > VAL ERI 2 SA PU 4 
Jojo>VET ERI 3

6.12.15 / Pisacikova Hana Czech Rcpublic 
Onni>VAL ERI 2 SA PU 3
jojo> VET ERI 4                                                                                
Tuomarin mielestä Onni vielä keskeneräinen , ihan oikeassa oli pikkupoika onneksi vielä :) Jojolla korvat ei hyvin asettuneet , ihan samaa mieltä myös !                    



Tänävuonna ollaan saavutettu niin paljon Onnin kanssa , tuolta "näyttelypuolelta "! On myös käyty BH sekä MH Sekä tokokokeissa TK-1 !
Tavoitteita ei meillä ollut , tämän piti olla niin sanottu välivuosi ! 

Tähän on hyvä lopettaa tämä näyttelykausi , Onnin ja Jojon osalta ! Joka myös on saavuttanut ihan kiitettävästi !

Pk puolelta on Ällin saavutukset niin hyviä , ettei yksikään minun kouluttamista koirista ole voittajissa kisannut ! ja jokakerta JK3  saanut , myös tältävuodelta 1 ykköstulos on Ällillä !  

Älli! On pikkasen kyllästynyt tauolla olemiseen , mut jaksaa jaksaa keväseen asti ! Ihan voin jotain pientä ottaa kotona ^^^^Siihen se sitten jää!!!!!!!!! Niin nyt ainakin tuntuu !!!!!!Eihän sitä koskaan tiedä mitä me keksitään Ällin kanssa !!!!!

Onnin treenausta jatketaan sunnuntaisin hallilla , jos vaikka hyppynouto saataisiin kuntoon !!!Sitten olisi vielä A-este jota ei me olla harjoiteltu vielä ollenkaan ! 

Jäljen suhteen meillä ei ole ongelmia , 30 metrin jana sujuu Onnilta ihan hyvin !!!!!Myös vieraan tekemä jälki sujuu !!!!! Esineet nousee myös Onnilla :) 

Nyt ei muuta kuin !!!!!!!!    Oikein hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2016 !!!!!Toivoo Marju Älli &Onni sekä Jojo mummo &Pommi pappa !!:)                                                                       


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti