tiistai 31. joulukuuta 2019

kuulumisia !

Jostain syystä en ole tänne mitään kirjottanut , tämä vuosi oli iloa ,,, epätoivoa ,,sekä surua ... niin aina ei voi käsittää kuinka elämä voi muuttua ihan tuossa silmänräpäyksessä ....puhun nyt ihan parhaasta lapsuudenystävästä ,,,jonka kanssa leikittiin pienenä...käytiin alakoulut sekä yläkoulut ...myös kansalaiskoulut sekä oltiin muutenkin hyviä ystäviä  !( Olit myös vanhemman veljeni vaimo . Veljeni kuolemasta tulee loppiaisena 20 vuotta ) Sinne pääsiEeva  Matin viereen lepäämään !

Sitten koirapuolelle ...meidän lauma väheni neljään koiraan Pommin lähdettyä sateenkaarensillalle ..Hyvää taivasmatkaa Pommille... siellä on monta tuttua odottamassa :)

Tänä vuonna on tavoitteena...Jos terveyttä riittää ja intoa itsellä!!! ... Onnilla osallistuminen Belkkarierkkariin ...sekä muutamat kisat .....Juipilla myös Berkkarierkkari..Jotain pientä Juipille on suunniteltu ..siitä ei sen enempää vielä :)
Ällin päätin jättää ansaitulle eläkkeelle ja nauttia pitkistä lenkeistä Jojon kanssa ...Tärkeitä on että Älli ja Jojo on terveitä ja onnellisia ja saa toteuttaa niitä pieniä palveluksia ihan kotona :)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti